Vanessa Williams paljasti traagisen salaisuutensa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen kaikkien aikojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Täydelliset naiset -hittisarja päättyy kahdeksannen tuotantokauden jälkeen. Televisiosarja on suosittu myös kansainvälisesti, ja sitä näytetäänkin yli 150 alueella maailmassa.

Hittisarjaan kiinnitettiin vuonna 2010 näyttelijä-laulaja Vanessa Williams, joka näyttelee ohjelmassa rikasta Renee Perry -roolihahmoa. Nyt 49-vuotias näyttelijätär on paljastanut julkisuudessa shokkipaljastuksen teinivuosistaan. Vanessa Williams nimittäin kertoi tulleensa lukioikäisenä raskaaksi ja tehneensä abortin.

– Olin lukiossa ja en ollut valmis tulemaan äidiksi. En vain pystynyt siihen, Vanessa Williams kertoi ABC-televisiokanavan Nightline-ohjelmalle.

Laulajatar joutui 10-vuotiaana perheensä naispuolisen ystävän hyväksikäyttämäksi. Williams kertoi haastattelussa, että hän uskoo hyväksikäyttö-kokemuksen tehneen hänestä jo hyvin nuorena seksuaalisesti aktiivisen. Näyttelijätär kertoo vaikeasta varttumisestaan elämäkerrassaan You Have No Idea.

Vanessa Williamsia pidetään yhtenä viihdemaailman menestyneimpänä tähtenä, sillä näyttelijätär on luonut elokuva -ja televisiotyön lisäksi menestyneen uran musiikin parissa. Hänet palkittiin vuonna 1995 Oscar-palkinnolla Disneyn Pocahontas-elokuvan Colors of the Wind -tunnusmusiikista. Muutama vuosi sitten hän näytteli Hannah Montana -elokuvassa Vita-nimistä agenttia. Williamsilla on neljä lasta kahdesta avioliitostaan.