Mekkoon pukeutunut teinipoika halusi tanssiaiskuningattareksi – koulu kielsi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa kouluissa vietetään vuosittain teinielokuvistakin kuuluisia promeja eli päättäjäistansseja. Juhlatilaisuudessa kruunataan koulun poikien joukosta tanssiaiskuningas ja tyttöjen joukosta tanssiaiskuningatar.

Nyt eräs amerikkalainen teinipoika on joutunut pettymään päätöstanssiaisten haaveestaan. Arizonassa sijaitseva McClintockin lukio nimittäin kielsi miespuolista opiskelijaansa River Flanarya osallistumasta koulunsa tanssiaiskuningattaren äänestykseen. Pitkähiuksinen teinipoika halusi osallistua tyttöoppilaille tarkoitettuun äänestykseen tukeakseen seksuaalivähemmistöjä.

Parrakas nuorukainen oli jopa ostanut itselleen mustan olkaimettoman iltamekon. River Flanaryn mukaan hän halusi hakea tanssiaiskuningattareksi rohkaistakseen koulunsa homo- ja lesbonuoria pitämään omia puoliaan. Heterona elävä teinipoika on saanut hankkeestaan positiivista palautetta oppilastovereiltaan.

– Kukaan poika ei ole koskaan aikaisemmin hakenut tanssiaiskuningattareksi koulussamme. Minusta tuntuu, että hänen pitäisi saada mahdollisuus siihen, eräs oppilas kertoi CBS5-televisiokanavalle.