Turvamies väittää: ”Olen Michael Jacksonin lapsen isä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2009 kesällä traagisesti ja epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson joutui kuoltuaan kohuväitteiden keskiöön, kun hänen turvamiehensä Matt Fiddes väitti olevansa poptähden lapsen, kymmenvuotiaan Prince Michael II:n eli Blanketin, biologinen isä.

Nyt Matt Fiddes on nostanut oikeusjutun, jossa hän haluaa todistaa olevansa supertähden nuorimman lapsen isä. Englantilainen Fiddes aikoo hakea oikeuksiaan Yhdysvalloissa. Turvamiehen mukaan hän luovutti spermaansa lontoolaisessa hotellissa vuonna 2001. Seuraavana vuonna Blanket syntyi.

– Teemme DNA-testin ja pyydän Jacksonin perheeltä virallisesti lupaa. Haluan tapaamisoikeuden. Michael on lasten isä, enkä halua muuttaa sitä, mutta haluan lapsen elämääni. Ainoa keino onnistua siinä on tuomioistuimen kautta. Blanket on todennäköisesti minun lapseni, mutta haluan asiaan varmuuden, Fiddes kommentoi Telegraph-lehden mukaan.