Voiko pizzaa syödä tätä pikkupoikaa coolimmin?

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen musiikkilegenda Prince tunnetaan omintakeisesta tyylistään ja eroottisviritteisistä kappaleistaan. Musiikkimaailman diiva on nyt inspiroinut erästä fania hulvattomaan pizza-videoon. Teinipoika näyttää videolla, kuinka pizzan syöminen muuttuu astetta ”coolimmaksi” Princen Sexy M.F. -kappaleen tahtiin.

Afrokampauksella varustettu teini saapuu aurinkolaseissaan huoneeseen ja liikuttaa suutaan funk-kappaleen sanojen tahdissa. Poika tanssahtelee pöytänsä eteen, jossa odottaa kaksi pizzapalaa. Hän haukkaa palasen pizzaa svengaavasti ja perääntyy sitten tanssien huoneen ovelle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat