Discotähti löydettiin kuolleena – poliisi selvittää kuolinsyytä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lähivuosina useat musiikkimaailmaan tähdet ovat nousseet otsikoihin poismenonsa myötä. Esimerkiki popdiiva Whitney Houstonin kuolema tämän vuoden helmikuussa järkytti ihmisiä ympäri maailmaa. Nyt eräs arvostettu poptähti on menehtynyt äkillisesti.

News.com.au -verkkosivusto kertoo, kuinka australialainen Men At Work -yhtyeen tähti Greg Ham on löydetty kuolleena. 1980-luvun suosikkibändin 58-vuotias huilisti löytyi kuolleena kotoaan Carltonista tänä aamuna. Poliisi yrittää parhaillaan selvittää miehen kuolinsyytä, josta ei ole vielä tullut tietoja julkisuuteen.

Poliisin mukaan muusikon kuolemaan liittyy lukuisia selittämättömiä asioita. Hänelle tullaan tietojen mukaan tekemään kuolemanjälkeinen tutkimus, jotta kuolinsyystä varmistutaan. Viimeisinä viikkoinaan Hamin ystävät eivät olleet saaneet tähteen yhteyttä, jonka ansiosta he lähtivät miehen kotiin tutkimaan asiaa ja löysivät hänet kuolleena.

Men At Work -bändi nousi maailmanlaajuiseen suosioon 1980-luvulla, kun se julkaisi kuuluisan kappaleensa Down Under. Greg Ham kuului yhtyeen alkuperäisjäseniin ja soitti bändissä huilua, kosketinsoittimia ja saksofonia. Mies muistetaan kuuluisasta huiluriffistään, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Muusikkoa jäävät kaipaamaan ystävien ja fanien lisäksi hänen kaksi lastaan.