Näin Jenni Vartiainen esiintyi Popstars-koelauluissa: “Valmis skippaamaan poikaystävän” – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Jenni Vartiainen ihastutti joulukuussa Linnanjuhlissa yhdessä avomiehensä kanssa, kun Jennin asu valittiin nimittäin yhdeksi illan kauneimmista. Sittemmin Vartiainen vetäytyi pitkälle keikkatauolle.

Moninkertaisen Miss Pop -voittajan lomaillessa onkin nyt aika kurkistaa arkistojen kätköihin ja katsastaa millainen oli Jenni Vartiaisen sittemmin hyvin menestyksekkääksi osoittautuneen julkisen uran alkutaival. Verkosta löytyy nimittäin vuodelta 2002 peräisin oleva ihastuttava video Popstars-ohjelman koelauluista, joissa hän esitti Aikakone-yhtyeen kappaleen Neiti Groove.Kuva: YouTube

Taannoin Jenni Vartiaisen Missä muruseni on -hitistä tehtiin uusi saamenkielinen versio Leivänmuruseni. Sen teki televisio-ohjelmaansa saamelainen Märät Sääpikkäät -duo, eli Suvi ja Kirste. Lopputuos oli jotain parodian ja coverkappaleen välimaastosta.