Johnny Depp haastettiin oikeuteen – naisen housut nilkkoihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp matkustaa nykyisin yksityiskoneilla nikotiininhimonsa takia. Tähti ei käytä julkisia lentoyhtiöitä, koska matkustajakoneissa ei saa polttaa tupakkaa. Yksityisyyttään varjeleva näyttelijä ei myöskään pidä ihmisten uteliaista katseista.

Nyt huippusuosittu näyttelijä on haastettu oikeuteen perin erikoisesta syystä. Mies kuulemma käskytti turvamiehiään kohtelemaan erästä naista niin kovaotteisesti, että nainen pudotti hötäkässä housut jalastaan. Iggy and the Stooges -yhtyeen keikasta nauttinut Depp käski turvamiehiä siirtämään läheisyydessään istuneen vammaisen naisen pois VIP-paikalta.

Miehet yrittivät poistaa iPhone-puhelimen naisen kädestä ja estää häntä palaamasta paikalleen. Nyt nainen väittää hänen kohtelunsa olleen niin rajua, että hänen kenkänsä irtosivat ja housut putosivat nilkkoihin.

Nainen nosti syytteen, koska hänen paljas takamuksensa vilkkui Deppin käskyjen vuoksi muiden konserttiin osallistujien näkyvillä. Hän syyttää täysin Hollywood-tähteä nöyryytyksestään. Deppiä vastaan on nostettu nyt useita syytteitä muun muassa huolimattomuudesta, pahoinpitelystä, luvattomasta vangitsemisesta ja tarkoituksellisesta kiusaamisesta.

Näyttelijä on seurustellut 13 vuoden ajan ranskalaiskaunotar Vanessa Paradisin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias poika John. Perhe asuu Ranskassa. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa. Tuottajana ja käsikirjoittajanakin työskentelevä Depp nähdään parhaillaan valkokankaalla The Rum Diary -elokuvassa.