Kelly Brookin lomakuvat nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Kelly muun muuassa julkaisi äskettäin nettikuvan, jossa hän keimaili vihreissä bikineissä. Nyt mallikaunotar esitteli täydellisiä kurvejaan niukassa mustassa bikiniasussa. Hän poseeraa kuvissa ylpeänä rannalla Cape Townissa, Etelä-Afrikassa.Kuva: TumblrKuva: Tumblr

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.