Kummitus nipistelee naisia takapuolesta pubissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmiset ovat jo satoja vuosia kertoneet kummitustarinoita esimerkiksi autiotaloissa piileskelevistä haamuista. Nyt otsikoihin on noussut eräs brittipubi, jossa kerrotaan oleskelevan ihkaoikea, mutta hieman erikoinen kummitus.

The Sun -lehti kertoo Queen’s Arms -nimisestä Birminghamissa sijaitsevasta pubista, jota piinaa asiakkaiden ja työntekijöiden takamuksia nipistelevä kummitus. Kaikki Queen’s Armsin työntekijät kertovat joutuneensa epäsoveliaan haamun uhreiksi, ja asiasta ovat huomattaneet myös pubin asiakkaat. Väitetty kummitus onkin saanut tekosiensa myötä oman lempinimen.

– Olemme nimenneet haamun Grasperiksi ystävällisen Casper-kummituksen mukaan. Hän käyttäytyy kuitenkin hieman liian ystävällisesti meidän makuumme, kertoo pubin työntekijä Paula Wharton.

Pubin henkilökunta ja osa asiakkaista ovat täysin varmoja, että kyseessä on takamuksia puristelevien humalaisten asiakkaiden sijaan ihkaoikea kummitus. Asiasta varmat asiakkaat ovat kertoneet nähneensä pubissa tuolien liikkuvan itsestään. Pubissa myös kerrotaan kuuluvan askelien ääniä, vaikkei tapahtumahetkellä kukaan kävelisikään kyseisessä tilassa. Tilanteen ratkaisemiseksi paikalle on kutsuttu niin sanottuja haamujenkarkoittajia eli ghostbustereita, vaikka asiakkaat ovatkin kertoneet yliluonnollisten tapahtumien lisäävän paikan viehätystä.