McDonald’sin työntekijä sylkäisi asiakkaan juomaan – vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Christina Milian nousi taannoin otsikoihin, kun hän harkitsi oikeudellisia toimia erästä ravintolaa vastaan. Milian nimittäin joutui juoksemaan vessaan oksentamaan kesken lounasruokailun, kun kaunottaren salaattiannoksesta löytyi jauhettu purukumi.

Nyt eräs McDonald’s -hampulaisketjun työntekijä on jäänyt kiinni asiakkaiden juomiin sylkemisestä. 19-vuotias Marvin Washington Jr. hermostui, kun kaksi asiakasta palautti takaisin juomansa ja valitti hänelle, ettei heidän jääteensä ollut tarpeeksi makeaa. Asiakkaat saivat juomansa takaisin ja yllättyivät, kun niissä kellui sylkeä.

Ravintolan valvontakamera tallensi Washingtonin nojaamassa kuppeihin päin, ennen kuin hän täytti ne ravintolassa asioineelle äidille ja tyttärelle. Asiakkaat huomasivat syljen kupeissaan, kun he poistivat sen kannen lisätäkseen juomaan edelleen lisää sokeria. McDonald’s -ravintolan omistaja kertoi tapahtuneen jälkeen seuraavansa tarkasti ruoan turvallisuusohjeita. Washington sai syytteet ruoan tahallisesta pilaamisesta. Daily Mirror -lehden mukaan mies voi joutua pienestä kostostaan yli 20 vuodeksi vankilaan.