Naiskuljettajan kolarointi ällistyttää: ”Miten tämä on edes mahdollista?” Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Naiskuljettajilla on tutkitusti miehiä enemmän haasteita erityisesti autojen pysäköinnin kanssa. Verkossa julkaistiin aiemmin tässä kuussa video, jossa nähtiin, kuinka eräällä espanjalaisella naisella oli hankaluuksia pienen Smart-autonsa taskuparkkeerauksessa.

Nyt Britanniassa on ikuistettu valokuviin eräälle naiskuljettajalle sattunut onnettomuus. Nelikymppisissään olleen naisen Kia-merkkinen auto joutui rekan töytäisemäksi Norfolkissa sijaitsevan portin kupeessa. Törmäyksen johdosta naisen pikkuauto jumittui poikittain portin väliin. Katso kuvat tästä.

Nainen kuljetettiin törmäyksen jälkeen sairaalaan rintakipujen takia. Norfolkin poliisi tutkii parhaillaan erikoista onnettomuutta, joka aiheutti massiivisen ruuhkatilanteen King’s Lynn -portin luona. Onnettomuuspaikalla valokuvanneen Paul Hampsonin mielestä erikoinen onnettomuus sai alkunsa siitä, kun nainen yritti ohittaa rekan ennen porttia yksikaistaisella tiellä.