Nuori tyttö on kuin kameleontti

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina nuorten tyttöjen keskuudessa ovat levinneet erilaiset ehostukseen liittyvät ilmiöt. Eräs villityksistä on ollut teinityttöjen meikkileikki, jolla nämä tekevät itsestään nuken näköisiä. Nyt nepalilainen 22-vuotias nuori nainen on harjoitellut meikkaamaan itsensä julkkisten näköiseksi.

Promise Tamang Phan on saanut YouTube-videopalvelussa miljoonia katsojia tekemillään meikkausvideoillaan, joissa hän opastaa katsojia muuntamaan itsensä tunnetuiksi tähdiksi. Phan on tehnyt itsensä videoillaan muun muassa Megan Foxin, Scarlett Johanssonin, Lady Gagan ja Kim Kardashianin näköiseksi. Phan on muuntautunut myös mieshahmoiksi, kuten popin kuningas Michael Jacksoniksi ja räppäri Drakeksi.

Nuori nainen on tullut kuuluisaksi paitsi meikkaustaidoistaan, myös kyvystään ilmentää hahmonsa persoonaa. Eräällä videoistaan Phan meikkaa itsensä Angelina Jolieksi, joka on hyvä esimerkki naisen muuntautumiskyvystä. Aasialaisin piirtein varusteltu nainen muuttuu kameleonttimaisesti meikin avulla suurisilmäiseksi ja muhkeahuuliseksi Hollywood-tähdeksi.