Perheenäidillä ruoka-addiktio: ”Lapset joutuivat auttamaan wc-käynneillä”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme taannoin eräästä yli 300-kiloisesta naisesta, joka haluaa lihottaa itsensä maailman painavimmaksi naiseksi. Ruokaa rakastava jättiläisnainen menikin aiemmin tänä vuonna kihloihin kokin kanssa. Pariskunnan mukaan heidän romanssinsa syttyi, kun he huomasivat ruoan yhdistävän heitä.

Nyt eräs ruoka-addiktion selättänyt perheenäiti on kertonut tarinansa julkisuudessa. 41-vuotias Dawn Price aloitti taannoin laihdutuskuurin, kun hän oli vaipunut lihavuutensa takia lähes masennuksen partaalle. Perheenäidin mukaan hän oli nimittäin niin lihava, että naisen lapset joutuivat auttamaan äitiään wc-käynneillä.

Kolmen lapsen äiti päättikin muuttaa elintapojaan, kun hän ei saanut enää housunnappejaan auki omin avuin. Lisäksi nainen tarvitsi aina apua kengännauhojen sitomisessa. Perheenäidin mukaan hän ei halunnut olla lastensa taakka, joten nyt hän onkin karistanut vartalostaan jo huimat 60 kiloa. Nainen onnistui laihdutuksessa kotikaupunginsa laihdutusklinikan avulla.

– Tunsin oloni niin häpeälliseksi. En vain pystynyt lopettamaan syömistä. Söin ruokaa, kun tunsin oloni huonoksi. Vihasin itseäni, Dawn Price kertoi The Sun -lehdelle.