Rolls Royce räjäytettiin palasiksi – tässä tulos

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänä vuonna kuinka Helsingin ydinkeskustassa järjestettiin kuvaukset, joissa räjäytettiin aito Rolls Royce -luksusauto. Tuhannet katsojat seurasivat kuinka pitkään palvellut autovanhus räjäytettiin. Myöhemmin hieman syrjemmällä tehtiin vielä toinen räjäytys.

Räjäytys tuli mukaan trailerivideoon, joka on nyt valmistunut. Näyttävän tempauksen isä, taikuri Jori Kopponen, kertoi Staralle kuinka näin näyttävä räjäytys saatiin aikaiseksi ilman digitaalisia efektejä.





Kuva: YouTube

– Räjähdyksessä käytettiin kiloittain räjähdysainetta ja bensiiniä. Auton rakenteiden lisäksi maan alla oli toinen lataus, joka heitti auton voltin ilmaan. Bensiinillä tehtiin tulimeri ja dynamiitti räjäytti auton kirkkaalla välähdyksellä palasiksi. Tylsän näköistä mutta mutta tehokasta, Jori Kopponen kertoi.

– Rolls Royce merkkinä nosti tehosteen parhaimpaan A-luokkaan. Räjäytyksen takana oli tehostemies Henri Kiviniemi OneFx -yrityksestä. Minä räjäytyksen alkuperäisenä ideoijana olen nyt erittäin tyytyväinen, Kopponen lisää.





Kuva: YouTube