Justin Bieber miehistyy silmissä – teinitähteä ei ole tunnistaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber täytti taannoin 18 vuotta ja pian sen jälkeen hänet nähtiin hakattavana Complex-lehden verisissä kohukuvissa. Kyse oli tietenkin lavastuksesta, mutta monet fanit ottivat kuvat liiankin tosissaan.

Nyt Justin ja hänen tyttöystävänsä Selena Gomez on kuvattu nauttimassa Los Angeles Lakersin ja San Antonio Spursin välisestä koripallopelistä. Julkkistähdet istuivat tietenkin eturivissä kuvattavana. Samalla fanit saivat todeta, että Justin on miehistynyt selvästi lyhyen ajan sisällä. Nykyisin hän näyttää pikkupojan sijaan jo lähes mieheltä. Samalla tuttu pottatukka on jäänyt taakse ja nykyisin hiuset ovat rohkeasti pystyssä.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Verkossa julkaistiin äskettäin Bieberin synttärikemuista kuvia, joissa nähdään, kuinka teinitähti pussailee tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Fanien mielestä teinipopparit nauttivat juhlissa alkoholia, sillä heidän mielestään Bieber ja Gomez näyttävät kuvissa selvästi humaltuneilta. Yhdysvalloissa Bieber on alkoholin juomiseen alaikäinen vielä kolmen vuoden ajan, mutta kotimaassaan Kanadassa teinitähti saa juoda alkoholia.