Uusi kauneusilmiö leviää Yhdysvalloissa – katso kuvat tuloksesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauneusleikkaukset ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan. Operaatioissakin on erilaisia trendejä, joista suosituimpia on pitkään ollut silikonirintojen leikkauttaminen. Viimeisintä huutoa on tällä hetkellä leukaimplantti, jonka laitettuaan henkilö antaa itsestään määrätietoisemman vaikutelman.

Leukaimplanttien suosio on kasvanut tämän vuoden aikana yhdysvalloissa sekä miesten että naisten keskuudessa. Operaatioiden määrä nousi viime vuodesta 71 prosentilla. Leukaoperaatioita suosivat yleensä yli 40-vuotiaat henkilöt.Kuva: Splash

– Leuka ja leukalinja ovat ensimmäisiä paikkoja, joissa ihmisen ikääntyminen näkyy. Ihmiset käyttävät leukaoperaatioita säilyttääkseen nuorekkaan ilmeensä, kuten he ovat käyttäneet aiemmin kasvojenkohotusta tai silmäluomien leikkausta, kertoo Amerikan Plastiikkakidurgien liiton johtaja Malcolm Roth uutistoimistoille.