Adoptiotyttöjen DNA-testi paljasti yllätyksen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet adoptiolapset varmasti pohtivat, onko heillä mahdollisesti biologisia sisaruksia. Eräiden adoptiolasten tarina on nyt noussut otsikoihin ympäri maailmaa., sillä samaan perheeseen erillisillä kerroilla adoptoidut tytöt ovat paljastuneet biologisiksi sisaruksiksi.

Chongqing Commercial News -sivusto kertoo amerikkalaisesta Bonniesta, joka adoptoi kaksi kiinalaistyttöä vuosina 1998 ja 2001. Ensimmäisenä perheeseen saapui 14-kuukautinen tyttölapsi, ja kolme vuotta hänen jälkeensä vuoden ikäinen toinen tyttö. Bonnien yllätykseksi lapsien kasvettua vanhemmiksi kävi ilmi, että samasta orpokodista Changden kaupungista Kiinasta adoptoidut tytöt olivatkin sisaruksia.

Tyttöjen ulkonäöllinen samankaltaisuuus sai amerikkalaisnaisen teettämään DNA-testin, jonka avulla heidän biologinen sukulaisuutensa paljastui. Tyttöjen toiveesta perhe on matkustanut takaisin Changden kaupunkiin etsimään heidän biologisia vanhempiaan, mutta tähän mennessä heitä ei ole löydetty. Bonnie haluaisi löytää lasten vanhemmat, jotta voisi kiittää heitä kahdesta upeasta tytöstä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat