Suosikkikoomikko lihoi huimasti – katso muutos kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-koomikko Jonah Hill teki ensimmäisen roolinsa valkokankaalla vuonna 2004 elokuvassa I Heart Huckabees. Sittemmin komediaa rakastava hauskuuttaja onkin tuonut hymyn miljoonien kasvoille elokuva toisensa jälkeen.

Jonah on tunnettu elokuvamaailmassa hieman rehevänä, mutta alkuvuodesta suosikkikoomikko yllätti kaikki hurjalla muodonmuutoksellaan. 28-vuotias tähti nimittäin laihtui lähes 20 kiloa ravitsemusterapeutin tekemän ruokavalion avulla. Jonah toivoi, että painonpudotuksen myötä hän saisi hieman aikuismaisempia elokuvarooleja. Nyt toiveet on ilmeisesti kariutunut, sillä hän on lihonut takaisin alkuperäiseen painoonsa.

26.1.2012Kuva: Splash

19.4.2012Kuva: Splash

Kaliforniassa varttunut Jonah Hill teki äskettäin ensimmäisen draamaroolinsa Moneyball-elokuvassa näyttelijä Brad Pittin rinnalla. Suosikkikoomikon roolityö elokuvassa palkittiinkin viime kuussa Oscar-ehdokkuudella. Jonah tunnetaan myös lukuisista muista elokuvista kuten Superbad, Paksuna, Funny People ja Get Him to the Greek. Hän on myös ohjannut esimerkiksi laulaja Sara Bareillesin musiikkivideon Gonna Get Over You.