Kohuväite: ”Pippa Middleton on tyttöystäväni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Loppuvuodesta Pippan kerrottiin eronneen poikaystävästään Alex Loudonista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen. Paparazzit ovat kuitenkin neitokaisen kintereillä koko ajan.

Nyt Pippa Middleton on joutunut rakkaushuhujen pyörteisiin, kun eräs ranskalainen playboy julisti naisen olevan hänen uusi tyttöystävänsä. Marcy de Soultrait -niminen aatelinen juhli yhdessä Pippan seurueen kanssa. Parista kuvattiin videomateriaalia, jossa playboy julisti naisen rakkaakseen.

– Pippa on uusi tyttöystäväni, kertoo Marcy de Soultrait The Sun -sivuston videolla.

Parin flirttailusta huolimatta Pippalla riitti myöhemmin illalla vientiä toisenkin ranskalaisen aristokraatin kanssa. Neitokaisen villi bileilta herätti myös kohua, kun hänen seurueeseensa kuuluva ystävä Romain Rabillard osoitti aseellaan kohti heitä kuvaavia paparazzeja. Myöhemmin seurue kuitenkin selitti, että kyseessä oli ollut huono pila.

Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti äskettäin ihastuksensa Pippa Middletoniin. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti täydelliseksi nimetystä pepustaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa. Äskettäin eräs nainen jopa meni kauneusleikkaukseen näyttääkseen Pippalta.