Mariah Careyn uskomaton muodonmuutos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai viime vuonna perheenlisäystä, sillä heille syntyi kaksoset Monroe ja Moroccan.

Careyn aviomies joutui taannoin sairaalahoitoon Aspenissa munuaisten vajaatoiminnan takia. Pariskunnan rakkaus on tapahtuneen jälkeen vain kukoistanut entisestään. Nyt Mariah on esitellyt huimasti hoikistunutta vartaloaan Shape-lehden tuoreessa kansikuvassa.Kuva: Splash

Mariah Carey ja Nick Cannon joutuivat taannoin ikävien väitteiden syyniin. Heidän nimittäin huhuttiin käyttävän huumeita. Los Angelesin lastensuojeluviranomaiset ottivat rajut väitteet vakavissaan ja tutkivat asian. Todisteita ei kuitenkaan löytynyt ja julkkispari oli raivoissaan tapauksesta. Huumekohu nousi vain muutama kuukausi heidän kaksostensa syntymän jälkeen.