Mies pakotti vaimonsa seksiorjaksi: ”Aviomies helvetistä”

Ohhoh! · Stara.fi

Uutisoimme viime vuonna eräästä intialaisesta miehestä, joka joi nuoren vaimonsa verta kolmen vuoden ajan. Naisen mukaan aviomies piikitti naista ruiskulla, imi sen täyteen verta ja kulautti veriannoksen sisuksiinsa lasista.

Nyt eräs newyorkilainen pankkiiri on joutunut oikeuden eteen fyysisestä ja henkisestä pahoinpitelystä syytettynä. 44-vuotiaan Jason Myersin nimittäin väitetään hallinneen 31-vuotiaan Miryam-vaimonsa elämää muun muuassa oudoilla määräyksillä ja väkivallalla.

Vaimon mukaan pankkiirimies muun muuassa pakotti hänet alistaviin seksipuuhiin, joiden aikana naisen piti kutsua aviomiestään ”maailman vaikutusvaltaisimmaksi mieheksi”. Jos vaimo ei suostunut puhuttelemaan miestään kyseisellä lauseella, pankkiiri roiskautti siemennesteensä naisen kasvoihin.

Miryam Allam -niminen nainen tajusi miehensä todellisen luonteen viiden kuukauden seurustelun jälkeen. Määräilevä aviomies kutsui vaimoaan toistuvasti prostituoiduksi tämän meikkien ja vaatteiden takia. Lisäksi mies läpsi vaimoaan kasvoihin, jos tämä ei totellut hänen määräyksiään.

– Rakastin miestäni. Toivoin, että hän muuttuu. Hän käskytti minua kuin koiraa, Miryam Allam kertoi The Daily Mail -lehdelle.