Rihanna huumekohusta: En välitä vi**uakaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna nähdään parhaillaan valkokankailla Battleship-toimintaelokuvassa, jossa neitokainen näyttelee Raikes-nimistä sotilasta. Nyt poptähti on herättänyt kohua juhliessaan Coachella-musiikkifestivaaleilla.

Tähden nimittäin nähtiin kaatavan valkoista jauhetta turvamiehensä päähän, kun turvamies kantoi häntä reppuselässään festivaalialueella. Kuvatekstissä Rihanna kirjoitti ”kokaiinia vai ruohoa?” Eilen MTV totesi Twitter-blogissaan, että asia aiheuttaa keskustelua. Rihanna vastasi viihdekanavalle varsin tylysti.

Kuva: Twitter

Kuva: Instagram

Minuuttien sisällä kuvan julkaisusta yli 1.000 laulajattaren fania oli kommentoinut tähden kuvaa. Monet uskoivat hänen käärineen kannabis-sätkää, mutta osa epäili hänen käyttävän kokaiinia.

– Rakastan hänen musiikkiaan, en elämäntyyliään. Toivottavasti hän saa käytöksensä kontrolliin, ennen kuin näemme hänen hautajaisensa televisioituna, kuten Whitney Houstonin tapauksessa, eräs huolestunut fani kommentoi Instagram-palvelussa.

Tähden käytös herätti jo aiemmin tällä viikolla huomiota, kun tähti kuvattiin Snoop Doggin ja Warren G:n kanssa Tupac-muistoillan yhteydessä. Kuvassa tähdellä oli valtavan kokoinen huumesätkä suussaan. Otos herätti kysymyksiä huumeidenkäytöstä, varsinkin kun Rihanna on aiemminkin myöntänyt kokeilleensa marihuanaa.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.