Teinitytöt kuin eläviä nukkeja

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin Venus Palermo -nimisestä 15-vuotiaasta tytöstä, joka on noussut julkisuuteen erikoisen ulkonäkönsä vuoksi. Vaaleahiuksinen teinityttö näyttää nimittäin elävältä nukelta. Nyt Oddee-verkkosivusto on julkaissut kuvasarjan, jossa nähdään nukkeja muistuttavia teinityttöjä.

Kuvakoostessa nähdään esimerkiksi Dakota Rose -niminen tyttö, joka näyttää suurine silmineen kuin Barbie-nukelta. Kuvissa nähdään myös punahiuksinen näyttelijä-malli Lily Coles, joka tunnetaan nukkemaisesta ulkonäöstään. Katso kuvat tästä.

Kiinalainen lukio-opiskelija Wang Jiayun nousi taannoin kuuluisuuteen ulkonäkönsä vuoksi, sillä pitkähiuksinen ja hoikka teinityttö on kuin ihkaelävä nukke. Neitokainen on 164 senttimetriä pitkä ja hän painaa vaivaiset 42 kiloa. Kuvasarjassa nähdään myös eräs venäläisnainen, joka muistuttaa hyvin paljon Barbie-nukkea vaaleine hiuksineen.