Vaaralliset vangit karkasivat – koulut suljettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Kansasissa on alkanut massiivinen poliisioperaatio vankikarkureiden takia. Minneapolis-kaupungin vankilasta nimittäin karkasi aiemmin tällä viikolla kolme vankia, joista yksi on tuomittu murhaaja.

Kaksi muuta vankia istuivat kaltereiden takana muun muuassa kidnappauksesta, pahoinpitelystä ja ryöstöstä. Viranomaiset eivät ole kertoneet julkisuudessa, miten miehet onnistuivat karkaamaan vankilasta.

Koululautakunnan johtajan Larry Combsin mukaan koululaiset lähetettiin keskiviikkona koteihinsa, kun viranomaiset eivät olleet löytäneet rikollisia 2.000 ihmisen asuttamasta kaupungista. Combs kertoi, että alueen ihmisten tulee olla valppaana vankikarkureiden vaarallisuuden takia.

– Olemme pieni kaupunki. Vankikarkurit voivat olla kaduillamme ja meillä on satoja nuoria, jotka kävelevät kouluun. Mielestäni oli järkevää sulkea koulut, jotta oppilaat eivät joudu vaaraan, Combs kertoi Telegraph-lehdelle.