Varas iski poliisiautoon – julkaisi kuvan Facebookissa!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme taannoin eräästä teinipojasta, joka saatiin kiinni murtovarkaudesta Facebook-kuvien avulla. Nuorukainen oli varastanut kahden kaverinsa kanssa ruokakaupasta 8.000 dollaria. Rikoksen jälkeen teinipoika julkaisi Facebook-profiilissaan kuvia massiivisesta ryöstösaaliistaan.

Nyt eräs Yhdysvaltojen Kentuckyssä asuva nuorukainen on jäänyt kiinni bensavarkaudesta Facebook-kuvansa takia. 20-vuotias Michael Baker oli varastanut viime kuussa Jenkinsin poliisilaitoksen pihalla pysäköidystä poliisiautosta bensaa. Nuoren miehen tyttöystävä oli mukana seuraamassa rikosta ja ikuistamassa tilanteen kameralle.

Kuva: Facebook

Poliisit saivat kuitenkin tekijän kiinni, kun nuorukainen julkaisi Facebook-profiilissaan tyttöystävänsä ottaman kuvan bensavarkaudesta. Verkossa julkaistussa kuvassa nähdään, kuinka mies näyttää kameralle kansainvälistä käsimerkkiä samalla kun hän valuttaa poliisiautosta laittomasti bensaa punaiseen kanisteriin.