Verkkokaupasta ostettu koru pilasi elämän – nainen menetti kaiken

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkosta voi nykyään ostaa lähes mitä vain erilaisista vaatteista autoihin ja taloihin. Nyt eräs 40-vuotias brittiläinen nainen on joutunut tukalaan tilanteeseen tilattuaan rannekorun eBay-verkkokaupasta. Naisen koru olikin myrkyllinen, mikä johti hänet syöksykierteeseen.

Jo Wollacot väittää verkkokaupasta ostamansa korun pilanneen hänen elämänsä. Nainen kohtasi joukon epäonnisia asioita korun ostettuaan. Hän menetti poikaystävänsä, autonsa, työnsä ja kotinsa. Tämän lisäksi naisen mielenterveyttä epäiltiin ja hän kärsi oudoista hallusinaatioista ja paiseista.

Wollacot ajatteli kaiken tapahtuneen olleen huonoa tuuria, kunnes hän tajusi ostamansa korun sisältävän vaarallista myrkkyä. Rannekorussa on abrin-nimistä ainetta, joka tappaa pieninäkin annoksina nieltynä. Nainen käsitti syyn olleen korussa, kun hänen poikansa toi koulusta kotiin kirjeen, jossa selitettiin rannekorun vaaroista.

Naisen tila parani välittömästi, kun hän lopetti korun käytön. Hänen elämänsä on palannut hitaasti raiteilleen. Wollacot säilyttää rannekorua kotonaan suljetussa rasiassa ja varoittaa kaikkia sen vaaroista.