Aubrey O’Dayn asussa paljastava kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisten tempaukset herättävät aika ajoin hämmästystä maailmalla. Tähdet tuunaavat itsensä ja asuntojensa lisäksi myös lemmikeitään. Jokin aika sitten 51- vuotiaan näyttelijän Doug Hutchisonin nainut 16-vuotias Courtney Stodden järkytti värjäämällä koiransa pinkiksi.

Nyt amerikkalainen laulaja Aubrey O’Day on kuvattu rohkeassa asussa Us Weekly -lehden Hot Hollywood Style -bileissä Greystone Manorissa. Aubreyn rintavarustus nousi asun kaula-aukon ansiosta pääosaan.Kuva: SplashKuva: Splash

Punatukkainen laulaja muistetaan erityisesti Danity Kane -tyttöbändin laulajana. Hän on myös esiintynyt vuonna 2010 omassa All About Aubrey -realitysarjassa. Viime aikoina O’Day on työstänyt debyyttialbumiaan, josta on jo julkaistu single Automatic.