Charlie Sheenin uusi televisiosarja osoittautui hitiksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat koki taannoin näyttävän miehistömuutoksen. Päätähti Charlie Sheen sai potkut ja tilalle otettiin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher. Kohuttu roolivaihdos onkin sittemmin aiheuttanut voimakkaita mielipiteitä.

Charlie Sheen kiinnitettiin pian potkujensa jälkeen Anger Management -televisiosarjaan, joka perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Nyt 46-vuotiaan tähden uusi televisiosarja on osoittautunut hitiksi jo ensimmäisissä koekatselussa.

Entertainment Weekly -verkkosivuston mukaan televisiosarjan koekatselua oli seuraamassa joukko faneja, jotka arvioivat kesäkuussa julkaistavan ohjelman sisältöä. Yli 80 prosenttia koekatselijoista piti Charlie Sheenin roolisuoritusta loistavana. Televisiosarjassa tullaan näkemään myös muun muuassa näyttelijätär Selma Blair.

Miehen puolikkaat -hittisarjaa seitsemän vuotta tähdittänyt Charlie Sheen kertoi jo aiemmin olevansa äärimmäisen pettynyt parhaillaan pyörivään hittisarjaan. Näyttelijän mukaan sarjan tekemisen ei tulisi jatkua parhaillaan pyörivää tuotantokautta pidemmälle. Hän on tyytymätön sarjan katsojalukuihin ja siihen, miten hänen poistumistaan paikkaillaan sarjassa. Sheen kertoi kuitenkin katsovansa sarjaa potkujensakin jälkeen.