Demi Lovato paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Viihdemaailman seuratuimpien kaunottarien joukkoon lukeutuva Lovato onkin nykyisin miljoonien nuorten tyttöjen roolimalli. Teinitähti erosi äskettäin 13 vuotta vanhemmasta poikaystävästään Wilmer Valderramasta.

Teinipoppari kertoi vastikään lopettaaneensa syömisen 12-vuotiaana, koska hän piti itseään lihavana. Nyt rajuista itsetunto-ongelmista kärsinyt 19-vuotias laulaja on kuvattu rannalla nauttimassa vapaapäivästään bikineissä.Kuva: SplashKuva: Splash

Poptähti kertoi taannoin, ettei hän ole vieläkään tottunut paparazzien olemassaoloon. Supersuosittu neitokainen nimittäin tuntee olonsa ”Kardashianiksi” paparazzien edessä. Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Ennen taannoista hermoromahdusta teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa.