Näyttelijätär murtui kyyneliin kuvauksissa – syy selvisi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-näyttelijätär Evan Rachel Wood on tullut suomalaisille tutuksi lähinnä televisiosarjoista, joista tunnetuin lienee True Blood. Äskettäin neitokainen joutui korjailemaan hammasrivistöään, koska hän sai rajun iskun kasvoihinsa juhliessaan kavereidensa kanssa.

Nyt 24-vuotias näyttelijätär kertoi murtuneensa itkuun uusimman elokuvansa kuvauksissa. Hän nimittäin kertoi kärsivänsä rajusta koti-ikävästä. Neitokaisen mukaan hän on yrittänyt pidätellä kyyneliään kuvauksien aikana. Evan alkaa kuitenkin itkemään aina, kun kuvaustiimin jäsenet eivät näe häntä.

– Minulla on niin kova koti-ikävä, että voisin alkaa itkemään. Yritän itkeä itsekseni, mutta eräs mies tuli lohduttamaan minua, kun hän näki minun itkevän, näyttelijätär kirjoitti Twitter-blogissaan.

Tähti paljasti taannoin joutuneensa nuorempana koulukiusaajien uhriksi. Elokuvakaunottaren mukaan hänen koulutoverinsa olivat kateellisia hänen näyttelijäurastaan. Evan kertoi, että joskus hänen päälleen syljettiin ja heitettiin ulostetta.

Evan Rachel Wood on tehnyt uraa sekä näyttelijänä että laulajana. Useissa televisiosarjoissa urallaan esiintynyt tähti debytoi valkokankaalla vuonna 2002, jolloin ensi-iltansa sai elokuva Little Secrets. Seuraavana vuonna hän nousi todelliseksi Hollywood-tähdeksi saatuaan Kolmetoista-elokuvan roolisuorituksestaan muiden muassa arvostetun Golden Globe -ehdokkuuden. Viime vuonna neitokainen nähtiin The Ides of March -elokuvassa.