Julianne Hough rohkeassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille Tansii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijä Julianne Hough voi olla kuluvan vuoden nousijaa julkkismarkkinoille. Taannoin hänet ikuistettiin intiimeissä puuhissa Rock Of Ages -elokuvansa kuvauksissa.

Viime kuussa Julianne Houghin puhelin hakkeroitiin ja nettiin päätyi tähden yksityisiä valokuvia. Nyt kaunotar on kuvattu läpinäkyvässä mekossa Us Weekly -lehden järjestämissä Hot Hollywood Style -bileissä Greystone Manorissa.Kuva: SplashKuva: Splash

22-vuotias Julianne Hough osallistui taannoin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun amerikkalaiseen versioon, mutta yhtä lailla hän oli otsikoissa myös ryhdyttyään seurustelemaan tähtijuontaja Ryan Seacrestin kanssa vuoden 2010 keväällä. Julianne Hough nähtiin taannoin näyttelemässä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa koululaista.