Miesten kännisekoilu kuin Kauhea kankkunen -elokuvasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Australian Sea World -merieläintarhassa voi esimerkiksi käydä erilaisissa laitteissa ja katsella eläintarhan mereneläviä. Nyt kyseinen Sea World on päässyt otsikoihin, kun kolme humalaista nuorukaista murtautui sen tiloihin.

Kolme brittimiestä pidätettiin, koska he olivat murtautuneet Sea Worldiin, uineet delfiinien kanssa sekä varastaneet sieltä pingviinin, International Business Times -uutissivusto kertoo. Alkoholin vaikutuksen alaisena olleet miehet olivat muistaneet yöllisen seikkailunsa vasta seuraavana aamuna, kun he olivat heränneet Dirk-niminen pingviini vuokra-asunnossaan.

Huomatessaan pingviinin parikymppiset nuorukaiset menivät panikkiin, ja he yrittivät päästä vankeudessa kasvaneesta eläimestä eroon viemällä sen läheiseen kanaaliin. Lintu löydettiin myöhemmin kanaalista, kun huolestuneet ohikulkijat olivat huomanneet koiran ahdistelevan sitä. Kyseisessä kanaalissa tiedetään uiskentelevan joskus myös haita, eli pingviini olisi ehdottomasti kannattanut viedä jonnekin muualle.

Poliisi sai Australiassa lomailemassa olleet miehet kiinni, kun he olivat kerskuneet Facebook-yhteisöpalvelussa kotiin viemästään linnusta. Kaverukset olivat myös humalatilassa kuvanneet uintireissunsa delfiinien kanssa. Nyt nuorukaiset joutuvat tempauksensa takia oikeuden eteen, sillä heitä syytetään murtautumisesta ja suojellun eläimen varastamisesta.