Nicole Kidman riisuu mielellään alastomaksi – tulossa kuumia kohtauksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena, joka on yleensä kavahtanut paljasta pintaa. Hän onkin parhaansa mukaan vältellyt nakukohtauksia, mutta joutunut kuitenkin tekemään niitä jo useamman kerran.

Äskettäin Nicole Kidman kertoi W-lehden haastattelussa, että perheen perustaminen on muuttanut hänen suhtautumista omaan alastomuuteensa. Nyt tähti on kertonut, että nykyään hän tekee mielellään alastonkohtauksia elokuvissa. Tulevassa Hemingway & Gellhorn -elokuvassa näyttelijätär viettääkin useita hetkiä nakuna vastanäyttelijänsä Clive Owenin kanssa.

– Seksi oli elokuvassa tärkeä elementti, koska se kuului Hemingwayn ja Gellhornin suhteeseen. Heillä oli intohimoa. En pistä pahakseni alastonkohtauksia, mutta en halunnut siinä olevan kyse vain ohjaajan tyydytyksestä, kertoo Nicole Kidman W-lehdelle.

Nicole Kidman muistetaan myös avioliitostaan Tom Cruisen kanssa. Pariskunta ei kuitenkaan saanut aikaan omaa jälkikasvua, mutta he adoptoivat kaksi lasta. Isabella on nykyään 18-vuotias ja Connor on myös jo 15-vuotias teinipoika. Hello!-julkaisu kertoo adoptiolasten asuvan kuitenkin Tom Cruisen luona ja se tekee Kidmanin onnettomaksi ja hiukan katkeraksi. Nuoret eivät nimittäin halunneet asua ollenkaan hänen ja Keith Urbanin kanssa.