Pariskunta naimisiin IKEA-myymälässä – hääateriana lihapullia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ikimuistoiset hääjuhlat järjestetään yleensä esimerkiksi erilaisissa vuokrattavissa juhlapaikoissa kuten kartanoissa tai vaikkapa seurakuntataloissa. Monet haluavat kuitenkin viettää hääjuhlansa hieman erikoisessa ja omaperäisessä paikassa.

Nyt eräs pariskunta on mennyt naimisiin IKEA-huonekalumyymälässä kahden vuoden seurustelun jälkeen. Julie ”Bunny” Rodgers ja Willie ”Bear” Pittman tutustuivat toisiinsa deittipalvelussa vuonna 2010 ja sopivat chat-hetkien jälkeen treffit Marylandissa sijaitsevassa IKEA-myymälässä.

Rakastuneen parin mukaan he sopivat tapaavansa toisensa tiistaina, koska silloin myymälän ruokalassa tarjoiltiin lihapullia. Pariskunta päättikin sormustaa suhteensa ikimuistoisessa kohtaamispaikassaan ja tarjoilla häävieraille lihapullia. Onnellisen vaimon mukaan IKEA onnistui hääjärjestelyissä täydellisesti.

– Olen sanaton. IKEA teki häistämme niin upeat ja kauniit, Bunny kertoi ABC 7 -kanavalle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat