Tästä tiedät, että rakkaasi todella välittää sinusta

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Deittailun alussa voi olla hankala kartoittaa sitä, onko kiinnostus parin välillä molemminpuolista. Nyt Twitter-palvelun maailmanlaajuiselle trendi-listalle on noussut #YouKnowICareWhen -trendi, johon ihmiset ovat listanneet totuuksia rakkaudesta.

Näiden vinkkien jälkeen tiedät varmasti, onko hän sinusta kiinnostunut. Erään twiittaajan mukaan hän välittää todella deitistään, kun hän antaa tämän syödä lautaseltaan. Toisen henkilön mukaan se, että haluaa jatkuvasti puhua toiselle ihmiselle, kertoo todellisesta ihastuksesta. Yksi johtolanka on, kun henkilö suunnittelee menonsa toisen ihmisen mukaan.

Twiittajan mukaan rakkaudesta kertoo se, että hän ei tarvitse Facebook-palvelua muistaakseen rakkaansa syntymäpäivän. Tärkeä viesti on myös ystävästä huolehtiminen, kun tämä on sairaana. Eräälle henkilölle pienet asiat kertoivat eniten välittämisestä.

Rakkaudesta kertoo erään twiittaajan mukaan se, ettei hän pelkää kertoa välittämisestään koko maailmalle. Toisen henkilön mielestä tosirakkauden tunnisti taas sitä, että hän kertoo ihastuksestaan omalle äidilleen. Hyvä vihje on myös se, että deitti ei koske lainkaan puhelimeensa treffien aikana, koska haluaa keskittyä edessään istuvaan henkilöön.