Uutisankkureiden nolot lipsahdukset naurattavat – katso videokooste

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suorissa uutislähetyksissä voi tunnetusti sattua ja tapahtua melkein mitä vain. Suomessakin hauskoja uutismokia saadaan ikuistettua aika ajoin, kun uutisankkurit esimerkiksi takeltelevat juontopuheissaan. Nyt verkossa on julkaistu hulvaton videokooste uutisankkureista, jotka mokaavat sanavalinnoissaan.

Nettivideolla nähdään muun muuassa CNN-televisiokanavan naisankkuri, joka mainitsee juontonsa aikana miehen sukupuolielimen. Penis-sanaa vahingossa käyttänyt nainen huomaa mokansa, mutta se vain näyttää lisäävän ankkurin hermostuneisuutta. Nainen nimittäin puhuu peniksestä vielä toiseen kertaan saman juonnon aikana.

Videokoosteessa nähdään myös K5-kanavan miesankkuri, joka mokaa juontonsa suorassa lähetyksessä. Naiskollegansa kanssa keskustellut ankkuri nimittäin lipsauttaa puheensa lopussa tissit-sanan. Nettivideolla nähdään myös pätkä, jossa Global News -televisiokanavan naisankkuri sanoo vahingossa ”tartu penikseen”.