9-vuotias poika löi kiusaajaansa – erotettiin koulusta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Washingtonissa tapahtui aiemmin tänä vuonna järkyttävä koulukiusaamistapaus, joka johti 11-vuotiaan tytön kuolemaan. Pikkutytöt olivat tapelleet koulun pihamaalla eräästä pojasta kaverijoukon keskellä.

Nyt eräs yhdeksänvuotias pikkupoika on erotettu koulustaan, koska tämä löi koulukiusaajaansa itsepuolustukseksi. Coloradossa asuva Nathan Pemberton -niminen poika oli joutunut koulupäivän aikana koulukiusaajansa riepottelemaksi. Koulukiusaaja oli muun muuassa potkinut poikaa selkään ja lyönyt häntä hasvoihin.

– Yksi poika potki minua selkään ja löi minua kasvoihin. Sen jälkeen löin häntä takaisin ja jouduin ongelmiin, Nathan-poika kertoi Fox 31 News -sivustolle.

West Elementary -alakoulun edustajan mukaan heidän oli erotettava poika koulusta, koska Nathan Pemberton oli käyttäytynyt väkivaltaisesti koulun alueella. Pojan vanhempien mukaan heidän lapsensa toimi tilanteessa oikein, sillä hän vain suojeli itseään ja piti omia puoliaan. Vanhempien mukaan heidän poikansa joutuu viikoittain koulukiusaamisen uhriksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat