Jukka Poika hämmästelee: ”Jo monta viikkoa äimän käkenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallisen albumilistan ykkösenä komeilee parhaillaan jo kolmatta viikkoa Jukka Poika, jonka tuorein albumi on osoittautunut menestykseksi. Viikonloppuna suosikkiartisti oli esiintymässä Ruka Spring Break -tapahtumassa.

Staran haastattelussa Jukka Poika kertoi kuulumistensa lisäksi myös tunnelmistaan uuden levyn menestymisen myötä. Viime aikojen menestyksen ja levyn Silkkii-hittisinglen myötä artisti osasi jo hieman ounastella levyn menestyvän myös listoilla.

– Kyllä mä sitä top kymppiä vähän ennakoin, mutta en mä uskaltanut mitään niin kovia odotuksia pitää yllä. Nyt on mennyt monta viikkoa, että joka viikko on saanut yllättyä ja äimän käkenä olla. Hienoa, Jukka Poika kertoi Rukalla.

Pitkän uran tehnyt kotimainen reggaetähti on noussut parissa vuoden suursuosioon. Parhaillaan Yhdestä puusta -albumi on albumilistan ykkösenä ja Älä tyri nyt -kappale singlelistan toisella sijalla. Hitit ja suosion räjähdysmäinen kasvu eivät ole kuitenkaan vaikuttaneet miehen musiikkiin.

– Ei sinänsä se musan tekeminen ole muuttunut ihan hirveästi. Tai sanotaanko, että se on muuttunut koko ajan pikkasen matkan varrella riippumatta siitä onko ollut sukseeta vai ei. Nyt on löydetty sen verran hieno työryhmä ja tekotapa ja oikea aika ja oikeat paikat, että näillä on hyvä tehdä.