Mies harrasti seksiä villakoiran kanssa: ”Erittäin vakava tapaus”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viime vuonna Yhdysvalloissa tuli ilmi järkyttävä tapaus, jossa eräs tenneseeläinen mies pidätettiin törkeästä eläimeen kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Miehellä oli nimittäin seksisuhde naapurinsa saksanpaimenkoiran kanssa.

Nyt Jenson Bolla-Sosa -niminen mies on joutunut oikeuden eteen törkeästä eläimeensekaantumisesta. Floridassa asuva mies nimittäin harrasti seksiä viisikiloisen Mimi-villakoiran kanssa. Koiran omistajaoli nähnyt, kuinka guatemalaissyntyinen mies oli työntämässä sukuelintään pieneen koiraan.

Omistaja puuttui järkyttävään tilanteeseen välittömästi ja otti kivusta vinkuvan koiran suojiinsa. Paikalle hälytettiin poliisit, jotka veivät pidätystä vastustaneen miehen poliisivankilaan. Häntä syytetään nyt muun muuassa eläimen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja eläimeen kohdistuneesta julmuudesta. Tapauksen tuomarin John Hurleyn mukaan tapaus on erittäin vakava, Sun-Sentinel-sivusto uutisoi.