Pikkuvauva näytteli ”taistelukohtauksessa” upeasti – katso

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vanhemmat ikuistavat usein lastensa hauskoja touhuja videokameroille ja julkaisevat kotivideoita verkossa. Pienten lasten temmellyksiä esittävät videot ovat keränneetkin esimerkiksi YouTube-palvelussa satoja miljoonia katsojia ympäri maailman.

Nyt eräs vauva näyttää näyttelijäntaitonsa leikkimielisessä taistelutilanteessa. Isä valmentaa poikaansa tuleviin taistoihin ja teeskentelee lyövänsä vauvaa. Vauva onkin tilanteen tasalla ja kaatuu uskottavan näköisesti sängylle isän ”lyönnistä”.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat