Shokkikuva nettiin: Rihannalla valtava huumesätkä suussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna joutui aiemmin tällä viikolla jälleen huumekohun keskiöön, kun hän julkaisi epäilyttäviä bilekuvia verkossa. Kuvissa nähdään, kuinka Coachella-musiikkifestivaaleilla juhlinut neitokainen on kaatanut turvamiehensä pään päälle valkoista jauhetta.

Nyt Rihannan päihdehuuruisesta bileillasta on julkaistu lisää kuvia verkossa. Räppäri Snoop Dogg nimittäin julkaisi aiemmin tällä viikolla Instagram-kuvaprofiilissaan otoksen, jossa Rihanna nähdään valtavan kokoinen huumesätkä suussaan. Lisäksi poptähti vilauttaa kuvassa paljasta vatsaansa, johon on kirjoitettu teksti ”thug life”.Kuva: Instagram

Maailmankuulu laulaja joutui viimeksi tammikuussa huumekohun ympäröimäksi, kun hänet kuvattiin polttamassa huumesätkää Havaijilla. Rihanna kommentoi kohua Twitter-blogissaan ja myönsi sauhutelleensa itse käärittyä kannabissätkää rantalomallaan.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.