Törkeä varas vei kuolleen mummon arvoesineet

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viime vuonna saatiin kiinni useita rikollisia, joista jotkut olivat muun muuassa törkeästi ja sydämettömästi käyttäytyneitä varkaita. Uutisoimme aiemmin tänä vuonna eräästä murtovarkaasta, joka muutti joululomalla olleen 82-vuotiaan mummon kotiin kymmeneksi päiväksi.

Nyt eräs törkeä nuorukainen on teljetty kalteredien taakse vuodeksi varkautensa takia. 23-vuotias Callour Aaron Butler oli käynyt tunnistamassa 68-vuotiaan naapurinsa ruumiin poliisien edessä. Muutamia tunteja tunnistuksen jälkeen ja poliisien lähdettyä nuorukainen päätti palata vanhuksen asuntoon anastuspuuhiin.

Nuori mies ja hänen ystävänsä nimittäin varastivat kuolleen mummon kodista muun muuassa arvokkaita elektroniikkalaitteita. Miehet jäivät kuitenkin kiinni, kun asuinrakennuksessa ollut remonttimies näki varkaiden kantavan epäilyttävän näköisesti taulutelevisiota rappukäytävässä.

Menehtyneen Ann Backhouse -vanhuksen läheiset järkyttyivät varasjoukon toiminnasta. Varkaus nimittäin tapahtui vain hetkeä myöhemmin siitä, kun mummon läheiset olivat käyneet suremassa edesmennyttä rakastaan tämän kuolinasunnossa. Tapausta tutkineen poliisin mukaan hän ei ole koskaan tutkinut yhtä sydämetöntä ja halveksittavaa rikosta, The Daily Mail -sivusto uutisoi.