Stand up -koomikko oksensi ympäri lavaa keikallaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen stand up -koomikko Doug Stanhope tunnetaan omintakeisesta lavashow’staan, jossa mies käyttää karskia puhekieltä ja juo runsaanlaisesti alkoholia. Nyt koomikko on mitä ilmeisimmin ylittänyt omat rajansa Iso-Britannian kiertueellaan.

Eräs lavashow päättyi nimittäin yleisön hämmennykseksi Stanhopen oksentamiseen. Doug Stanhope nielaisi Liverpoolissa pitämässään esityksessä vahingossa viskiä, jonka ansiosta hän oksensi lavalle kesken stand up -keikkansa. Yleisö sai elämänsä näytöksen syystä, joka miehen mukaan johtui väärästä lavajuomasta.

– Oksentaminen ei johtunut siitä, että olisin ollut liian kännissä. Olin tilannut tequilaa ja suuni oli valmiina sitä varten, kun sainkin viskiä juodakseni. En ole viskimiehiä, joten kehoni hylki juomaa kuin huonoa munuaissiirrännäistä ja oksensin ympäri lavaa, kertoo Doug Stanhope Front-lehdelle.

Doug Stanhopen koomikon ura alkoi vuonna 1990 Las Vegasissa. Hän on esiintynyt monilla kuuluisilla komediafestivaaleilla. Stanhope on esiintynyt televisiossa erilaisissa komediaohjelmissa ja juontanut myös omaa radioshow’taan. Mies pyrki myös Amerikan presidentiksi vuonna 2008 liberaalipuolueen riveistä.