Tältä Heidi Klum näytti vuonna 1992

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailma järkyttyi jokin aika sitten laulaja Sealin ja supermalli Heidi Klumin eroilmoituksesta. Uutiset tulivat suurelle yleisölle yllätyksenä, sillä parin liittoa pidettiin poikkeuksellisen onnellisena. Kaunotar myönsi jokin aika sitten, että parilla oli ollut jo pitkään ongelmia, joista he eivät halunneet puhua julkisesti.

Nyt Muodin Huipulle -ohjelman juontaja on yllättänyt faninsa julkaisemalla Twitter-palvelussa kuvan nuoruusvuosiltaan. Kuvassa nähdään, miltä upea huippumalli näytti mallinuransa alussa vuonna 1992. Ruskeahiuksinen Klum nähdään otoksessa sängyllä makaamassa kauniissa iltapuvussa.Kuva: Twitter

Heidi Klum avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal virallisesti adoptoi vuonna 2009.