Jennifer Love Hewitt säikähti jättirintojaan: ”Ne ovat kuin King Kongit!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -televisiosarjan tähtenä. Hän esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna. Aiemmin tässä kuussa Jenniferin rinnat joutuivat rajun photoshoppauksen uhriksi.

Nyt Jennifer Love Hewitt kommentoi photoshoppaus-kohua julkisuudessa. The Client List -televisiosarjan mainoskuvassa pienirintaisempana kuin normaalisti esiintyvän tähden mukaan photoshoppaus oli outoa. Hän kertoi olevansa hieman surullinen rintojen pienentämisestä, mutta hyväksyneensä asian.

The Jimmy Kimmel -keskusteluohjelmassa esiintynyt Jennifer saikin kokea melkoisen yllätyksen, kun show’n vetäjä yllätti tämän tuomalla hänelle jättikokoisen mainoskuvan neitokaisen rinnoista. Näyttelijätär purskahti nauruun jättikokoiset rintansa nähtyään.

– Ne ovat kuin King Kongit! Oikeasti, tuo näyttää kuin kauhuelokuvan mainokselta, Jennifer Love Hewitt kommentoi videolla.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi äskettäin iskeneensä silmänsä Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.