The Catalina -sarja tarjoilee bikinipeppuja ja sixpac-vatsoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina maailmalla on lanseerattu lukuisia realitysarjoja, joissa seurataan jonkun tietyn bilehenkisen joukkion elämää. The Jersey Shore on saanut jo useita kopioita, kun sarjasta on tehty omaa versiota esimerkiksi Britanniassa.

Nyt eräs uusi sarja on The Catalina, joka päätyy televisioruutuihin ensimmäistä kertaa ensi kuussa. Eilen sarjan näyttävät tähdet olivat sarjan promokuvauksissa Yhdysvaltojen Miami Beachilla.

Meno oli vauhdikasta, kun tähdet olivat pukeutuneita bikineihin ja uikkareihin. Kaunotarten pakaratkaan eivät saaneet olla rauhassa puristelulta. Sarjaa esittää The CW Network.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat