90-luvun dancekuningatar Corona ensimmäistä kertaa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Rhythm of the Night, Baby Baby ja I Don’t Wanna Be A Star -hiteistään tunnettu italialainen 1990-luvun eurodancen kuningatar Corona saapuu lauantaina 5. toukokuuta esiintymään Seinäjoelle. Kyseessä on keikkajärjestäjän mukaan tähden ensimmäinen Suomen keikka.

Club Onniteekki -dancetapahtumassa esiintyvä Corona on julkaissut urallaan yhteensä neljä albumia, joista viimeisimmän vuonna 2010. Euroopan hittilistojen kärkeä vuosina 1993 – 1994 hiponut Coronan debyyttisingle The Rhythm of the Night myi yksin Ranskassa, Englannissa ja Saksassa noin puoli miljoonaa kappaletta. Hitti piti Italian singlelistan kärkitilaa hallussaan kahdeksan viikkoa ja kappaleen musiikkivideo on kerännyt YouTubessa lähes 10 miljoonaa katselukertaa.

Varsinkin 90-luvun eurodanceen keskittyvä uudistettu Club Onniteekki järjestetään nyt kolmannen kerran Seinäjoen Hotel Sorsanpesässä. Aikaisemmissa kevään 2012 tapahtumissa ovat esiintyneet englantilainen Ice MC sekä YleX:n Matti ”Parasta Ennen” Airaksinen.