Tappava Nälkäpeli-tyylinen ansa löydettiin metsästä! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähdään huippusuosioon ympäri maailmaa noussut Nälkäpeli-elokuva, jonka tarina toisiaan tappavista teini-ikäisistä nuorista on järkyttänyt sekä teatterissa että kirjana. Nyt tarinasta oli tulla totta Yhdysvalloissa.

Utahin osavaltiossa sijaitsevasta metsästä löydettiin rakennelma, joka on mitä ilmeisimmin saanut innoituksensa juuri raa’asta hittielokuvasta. Big Springsissä sijaitsevan Provo Canyonin alueelta löytynyt jopa tappava ansa oli kahden miehen käsialaa, ja molemmat on nyt pidätetty.

Miehet kutsuivat paikkaa nimellä The Fort, ja se oli vahvasti ja vaarallisesti ansoitettu. Ansoitukseen kuului suurikokoisia kiviä, terotettuja keppejä, naruja ja ansalankoja. Paikalle saapunut sivullinen olisi voinut saada kohtalokkaan iskun päähänsä ja pudota tajuttomana kuoppaan, jossa oli pystyssä teräviä keppejä.