Kimin pikkumekko vesirajassa – paljastaa, ei paljasta, paljastaa…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan julkkistähdeksi peppunsa ja seksivideonsa myötä. Sittemmin hänestä on tullut yksi planeetan seuratuimmista ja eniten tienaavista julkkistähdistä. Nykyisin Kim deittailee räppäri Kanye Westiä, josta hänen väitettiin jo etonneen. Paparazzikuvat osoittivat kuitenkin parin olevan yhä yhdessä.

Nyt Kim Kardashian on kuvattu ilman räppäripoikaystäväänsä, kun neitokainen oli poistumassa New Yorkissa sijaitsevasta hotellista. Julkkistähti oli pukenut ylleen erittäin lyhyen nahkaisen minihameen, jonka pituus hämäsi myös tähteä itseään. Kim oli nimittäin koko ajan varuillaan, että nouseeko helma vesirajan yläpuolelle.


31-vuotias kaunotar paljasti äskettäin olevansa addiktoitunut Twitter-yhteisöpalveluun. Kurvikkaalla realitytähdellä onkin palvelussa 14,5 miljoonaa seuraajaa, joita hän informoi jokaisesta liikkeestään. Kim uskoo nousseensa suureen julkiseen menestykseen suurimmaksi osaksi internetin ansiosta. Hänen mukaansa suurin osa hänen faneistaankin on löytänyt tähden netin välityksellä.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin Kim kertoi pyrkivänsä Glendalen kaupungin pormestariksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat