Lordi sai uuden jäsenen: ”Esitteleminen vielä liian aikaista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lordi-yhtye tiedotti tänään, että yhtye on saanut uuden rumpalin. Kuten muutkin yhtyeen jäsenet, uusi rumpali on hahmo, jonka visuaalinen olemus on oleellinen osa hänen taiteellista minäänsä. Uuden rumpalin nimeä ei kuitenkaan paljastettu vielä tänään.

Yhtyeen uutta soittajaa tullaankin toistaiseksi kutsumaan vain nimellä ”rumpali”. Rumpalin maski ja puku ovat verrattain yksinkertaiset, mutta kuitenkin sellaiset, että hän sopii visuaalisesti bändiin tulevien keikkojen aikana.

– Emme halua esitellä uutta hahmoa vielä, koska mielestämme on liian aikaista Otuksen kuoleman jälkeen. Hössöttäminen uudesta rumpalista olisi tässä vaiheessa yksinkertaisesti epäkunnioittavaa. Tarvitsemme kuitenkin uuden rumpalin voidaksemme soittaa. Koska olemme edelleen Lordi, ei yhtyeessämme kukaan esiinny omana itsenään, Mr. Lordi kertoo.

– Uudella rumpalilla on tietenkin maski ja pukunaan enemmän kuin t-paita ja farkut, mutta kyseessä ei ole hahmon varsinainen ulkoasu. Voisi sanoa, että hän esiintyy vielä valeasussa. Paljastamme hahmon nimen ja varsinaisen ulkonäön samalla, kun bändin seuraavat maskit ja puvut esitellään. Tämähän tapahtuu perinteisesti ennen uuden levyn ilmestymistä, hän jatkaa.

Uudesta rumpalista ei ole vielä otettu virallista valokuvaa, eikä sellaista otetakaan ennen seuraavia bändikuvia. Hänet voi nähdä patteristonsa takana ensimmäisen kerran Italiassa Metalitalia.com-festivaalilla 5. toukokuuta.